نان بادام زميني
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه نان بادام زميني به همراه تصوير

آموزش و طرز تهيه نان بادام زميني به همراه تصوير

آشپزي

مواد لازم

آرد                                                   سه و نيم پيمانه
مايه خمير                                         10 گرم
شير                                                نصف پيمانه
روغن                                               نصف پيمانه
تخم‌مرغ و زرده آن                               از هر کدام يك عدد
كره گياهي (مارگارين)                         يك قاشق سوپخوري
نمك و شکر از هر کدام                         يك قاشق مرباخوري
بادام‌زميني آسياب‌شده و آب                به ميزان لازم
كنجد و خرفه                                      به ميزان لازم

طرز تهيه

آرد، مايه خمير، نمك و شكر را با هم مخلوط كرده وسط آن را گود كنيد سپس شير، روغن و تخم‌مرغ را بريزيد و آرام‌آرام آرد را با آن مخلوط كرده و آب به آن اضافه كنيد تا خمير يك‌دستي به دست آيد و به دست نچسبد. از خمير چند چونه درست كرده و هر كدام را با وردنه به صورت دايره باز كنيد روي خمير را با مارگارين كه در محيط نرم شده چرب كرده و پودر بادام‌زميني را روي آن بپاشيد و آن را به صورت نازك رول كنيد و دور خودش مثل گل بپيچيد و روي آنها زرده ماليده، كنجد و خرفه بپاشيد و داخل سيني فر چرب شده قرار داده و 15 دقيقه به آن استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود.
آن‌گاه در فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا حدي كه روي نان‌ها طلايي شود.

طرز تهيه نان





:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 20 فروردين 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: